Vienna Mag Responsive Magazine Template

7/02/2015
Vienna Mag Responsive Magazine Template

Vienna Mag Responsive Magazine Template - Kembali lagi Arlina Design berbagi template gratis untuk sobat blogger, template ini Saya beri nama Vienna Mag.

Ya, Vienna Mag adalah template magazine ke dua yang pernah Arlina Design bagikan di sini. Template ini sangat cocok bagi sobat pengguna blogger khususnya untuk blog niche yang berbagi artikel dengan beberapa kategori atau biasa disebut dengan blog gado-gado.

Untuk fitur template ini sudah mendukung tampilan Responsive, SEO Friendly dan masih banyak lagi :

Features Availability
Responsive True Cek
SEO Friendly True Cek
Google Testing Tool Validator True Cek
Mobile Friendly True Cek
Dynamic Heading True
Personal Magazine True
2 Column Style True
3 Column Footer True
Google Friendly True
Carousel Slider True
News Ticker True
Featured Posts True
Recent Post by Label True
Custom Threaded Comment True
Responsive Ad Slot True
Light Base Theme Color True
Minimalist True
Breadcrumbs True
Top Navigation True
Responsive Dropdown Menu True
Light Base Theme Color True
Related Posts with Thumb True
Search Box True
Social Share Button True
Smooth Scroll back To Top True
Custom Subscribe Box Widget True
Custom Contact Form Widget True
Custom Sitemap Widget True
Multi Author Box True
More SEO and Responsive Pro Only
4 Style (Box, Full Width, Frame, Lite) Pro Only
No Encrypted Code Pro Only
Well Documentation True

Bagi yang ingin mencoba template sederhana ini, bisa sobat lihat demo berikut link download di bawah ini :

Password Rar : viennamag



Bagi yang tertarik dengan versi premium dari template ini, silakan pesan dengan harga 100 ribu. Penerimaan hanya melalui rekening BRI.


Demo Vienna Pro Style 1


Vienna Pro Style 2 : Sama seperti Style 1 dengan tampilan Full Width

Demo Vienna Pro Style 3


Demo Vienna Pro Style 4 : Tampilan seperti demo template pada halaman ini


Tambahan :

Untuk menghilangkan fungsi sticky widget, silakan buka template cari dan hapus kode di bawah ini :

// Sticky Widget
function makemeSticky(e){function t(){var e=s.getBoundingClientRect();e.top<0?(n.className=a+" makesticking",n.style.width=i+"px"):n.className=a}var n=document.getElementById(e),s=document.createElement("div");n.parentNode.insertBefore(s,n);var i=n.offsetWidth,a=n.className+" makesticky";window.addEventListener("scroll",t,!1)}makemeSticky("PopularPosts2");

Terima kasih dan semoga bermanfaat.

Artikel Terkait

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silakan parse kode pada kotak parser di bawah ini.

Blogger
Disqus
Pilih Sistem Komentar Yang Anda Sukai

84 comments

thx your template,i find a probem,If too many pictures in the article, the article will not show up, this is my test site
A total of two articles, but will not be displayed article
test site:http://hhhhhanime.blogspot.tw/

Balas

@Arlina Fitriyani I want to Download Style (1) but I don't find the link above!
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2329/9249/original.jpg

"style 1" and "style 3", there's Demo preview only, there's no link to download it.
you can try to download "Style 1" to understand me.

Thanks for you and I love your templates (y)

Balas

There no download link for pro version

Balas

Add jump break after first paragraph / picture of your posts

Balas

ok, I understand now
Thanks for your reply.

Balas

Hi, your template has a problem...The main menu in home and main menu in posts is different. In home, the main menu doesn't submenu. Please check and fix, I need your template :-d
http://i.imgur.com/56lre7j.jpg

Balas

I think the problem is in your blog itself, the demo working fine. Try to optimize your blog post like remove the navbar and attribution widget in template editor

Balas

keren mbak templatenya :) x-)

Balas

¿How much the pro template in euros? You do not answer my e-mails mangasyaoi.es@gmail.com

Balas

There no email ?

Balas

mbak yang bagian "featured post" tu bisa menampilkan lebih dari satu label nggak? atau semua label gitu >__<

Balas

misi mau tanya itu kok gambar tumbernail di recent post kok ga bisa muncul ya?? mohon jawabannya

Balas

hemmm,, problem yang sama ... baru test ini.. error menu hompage sama postpage beda..

Balas

I want to purchase your Vienna Mag Pro version to use in my site. Please tell me how much is the cost and how to pay.

Balas

No, you don't send me an email with your paypal for purchare this template. Please send me one.

Balas

Tidak bisa, hanya untuk satu label

Balas

Cb perbaiki, mungkin ada setelan post / blog yang kurang

Balas

Maclh change in the dimensions of the mold is a violation of rights

Balas

I want to purchare your Vienna Mag Pro version, send me an email. How to pay and how much please. I need. Thnks :D

Balas

what is the passwword b-(

Balas

aye sir
btw makasih mbak, template nya keren^^

Balas

I already share the password from beginning, try re-read our post

Balas

Dear,

my site http://www.Sarkarinaukriblog.com is not showing breaking news. What is the solution?

Balas

salam :)

i want download style 3 please

Balas

There no download link for pro version

Balas

Try to optimize your post first, like adding jump break and other setup

Balas

Hello Arlina,

The tile of post above editor picks not showing me in my blog.

Thanks in advance.

Balas

Please tell me how to do, I mean please clarify what is cause and solution so that i can change.

Please elaborate.

Thanks.

Balas

cara ngatur sticky widgetnya gimana mbak?

Balas

Itu di atas sudah ada tambahan, tinggal ganti ID widgetnya. Selengkapnya http://www.arlinadzgn.com/2015/06/memasang-fungsi-sticky-pada-widget-blogger.html

Balas

Yes, what can I help?

Balas

Try to optimize your blog posts first

Balas

siang mba... template-nya keren banget dari demo-nya
tapi kenapa pas mau saya extract pk 7zip g bisa yah... minta password...
bisa bantu..?

Balas

Itu passwordnya ada di atas : viennamag

Balas

You can help by telling how to let Breaking News show the latest blog post in my blog http://www.SarkariNaukriBlog.com.

Breaking News is showing "Loading..." only.

Also How can I add more categories and how to increase number of posts in categories.?

How to purchase Pro version?

Please reply and help.

Balas

Hello Arlina in Vienna Mag template template Responsive Magazine , got a Facebook comment box , which is every time I want to comment boot esta me wrong message , "This item is not available " Any solution?

Balas

I dunno about that. I'm not include facebook comment system in this template. Try to add facebook js first after body with your apps id and admin id

For reference : http://www.arlinadzgn.com/2015/03/mengatasi-thumbnail-share-post-facebook.html

Balas

mba mau tanya, kenapa pas saya mau share artikel yang muncul bukannya gambar post tapi malah gambar profil saya ya?
http://candy-mun.blogspot.sg/2015/08/my-princess-is-cutest.html

Balas

Sesuaikan setelan blog dengan SS stelan yang ada di folder file template dan tambahkan jg jump break di setiap post

Balas

Dear Arlina,

You have not responded yet for my request. Please see my question in above comment.

Balas

Try to optimize your posts first :
- Add jump break
- Avoid using special character in your post title

Balas

Sist...pesannya gimana..? Saya udah klik halaman kontak tp formnya kok error. Apa di kmpter saya yang error ya..?
Minat neh...

Balas

Isi nama, email yang benar, dan isi pesan. Di tempat saya berjalan dengan baik. Cb pakai browser / komputer lain

Balas

mba arlina.. bisa engga kalau pagenav nya di homepage nya di setting 5 pos sedangkan ketika ke page 2 max-result nya 10 atau lebih aku coba ganti pada bagian

var pageNaviConf = {
perPage: 5, jadi 10
numPages: 5,

malah ada beberapa pos yang gakebawa di page berikut atau sebelumnya. help ;-(

Balas

Tambahkan jump break di tiap post, biasanya itu yg membuat post jadi acak jumlahnya

Balas

my blog : http://goo.gl/szmR82

i cant set thumbnail size for recent posts on main page
and in sidebar thumbnail doesn't appear and also in related posts.

Please Help This Issue
Thank You.

Balas

Change your blog feed to full

Balas

masih tidak bisa nyambung ya kak vienna #nav nya

Balas

Thank You Problem Fixed But in Editor's Picks slider, Posts disappear, after the page completely loads

Balas

Add jump break first

Balas

cara add label ke editor picks atau ke mag section gmna ya mbak?

Balas

mbak cara nambahain recent post by labelnya gimana ya ?

Balas

Breaking newsnya masih suka mandeg, teh. udah di coba di beberapa blog seringkali error, ditandai dengan pesan breaking news hanya menampilkan "Loading..."

Balas

Mobile template stopped working..!

Balas

Dear Arlina
In my Blog http://www.SarkariNaukriBlog.com, I am still getting "Loading....." message in Breaking News. I have done all what I can do. Please help so that my blog shows latest blog post in Breaking News section.

Please help

Balas

Please Arlina can I pay the full versión by PayPal? Please, I want a answer

Balas

Tulis nama label di widget

Balas

Tambahkan widget baru

Balas

Ganti setelan umpan situs ke "penuh"

Balas

Deactivated your mobile blog for this template

Balas

Set your blog feed to "full"

Balas

You can contact me

Balas

Saludos como puedo hacer para que me salgan los post debajo de BREAKING NEWS?

Balas

maksudnya gimana ya ? saya masih kurang paham nih

Balas

Read documentation, I already write about instruction

Balas

Tambahkan widget baru, isi dengan nama label

Balas

Bingung Edit Editors Pics sama Labelnya mba.. ;-(

Balas

mba kalo BREAKING NEWS muter trus knp yaa?

Balas

Widget kosong diisi dengan nama label di tata letak

Balas

Lihat SS pengaturan di folder setelan template

Balas

Hi, thanks for your great template. I have one question: How do I get the slider visible? I mean the slider between 'breaking news' and 'editor picks'?

Balas

Hello, how to avoid drop-down menu in mobile version ??
I want to fixed menu undeployed

Thank you

Balas

Is working on demo blog, change your blog feed to full

Balas

Deactivated template mobile version

Balas

mbak, kalau slidernya muncul tapi ndak jalan kenapa ya?
trims

Balas

di template ini kok blog comment nya ga muncul yah ?, ada yang bisa bantu ga ?

Balas

cara pesannya gimana ya? saya kirim2 kok gak ada jawaban

Balas

Hello Arlina,

Please send me the price of this Temp.
My email: hai@miha.vn

Thanks

Balas

Silakan tambahkan komentar sesuai dengan topik dan komentar dengan link akan dihapus, terima kasih.